Bara tanken på valet ni kommer få se på onsdag ger mig magont. Det är Dennis som ska göra sitt slutval och det är utan tvekan årets mest känslosamma. Jag kan inte minnas när i Bonde söker fru jag känt så mycket under ett val. Det gjorde så ont i mig att se alla tårar, att se Dennis gråta, hur han våndas och hur känslosamt det blev under samtalen med både Annie och Liselott. Jag blir väldigt berörd så klart och jag är rätt säker på att även många av er kommer att fälla en tår eller två. Det här är väldigt starkt.


Jag tycker så väldigt mycket om Dennis, och båda hans tjejer. Liselott har fått mycket kritik för sina känsloutbrott och svartsjuka under hösten men jag vill bara säga att det här är en fin tjej. Hon är en känslomänniska och det har nog ingen missat men har också ett hjärta av guld. Kärleken är stark och den påverkar på olika vis. Liselott påverkar den väldigt mycket. Man kan inte alltid kontrollera sina känslor men för den skull behöver man inte vara en sämre person. Alla gör vi misstag ibland, vi säger saker som kanske inte är helt genomtänkta men jag tycker inte att man för den skull ska döma så lätt. Så här, både Annie och Liselott är väldigt bra tjejer och jag är generellt emot elaka kommentarer. Man får tycka vad man vill men världen blir så mycket bättre ifall vi satsar på att försöka vara snälla istället för att såra. 

Jag har ingen favorit och valet är helt också hållet Dennis. Dennis följer sitt hjärta, och försöker att inte analysera för mycket utan gå på magkänsla. Vem han än väljer så är det gjort utav kärlek. Det blir ett spännande och känslosamt val. Och ni kommer att få se stor kärlek! Vill ni kommentera så gör det på min insta @linda_lindorff

Puss!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: