Så var det gjort – det sista valet för i år och nog var det känslosamt. Så mycket tårar, så mycket vånda och så mycket känslor. Det är plågsamt att se nån bli sårad och det här valet gjorde ont. Liselott blev så otroligt ledsen. Vilket jag kan förstå. Hon var ju kär – och fick veta att den hon älskar väljer en annan. Det gör så klart ont.

Jag tycker så väldigt mycket om Dennis –  och båda hans tjejer. Annie är fantastisk. Innerlig, ärlig, omtänksam och klok. Liselott har fått mycket kritik för sina känsloutbrott och svartsjuka under hösten men jag vill bara säga att det här är en verkligt fin tjej. Hon är en känslomänniska och det har nog ingen missat men har också ett hjärta av guld. Kärleken är stark och den påverkar på olika vis. Liselott påverkar den väldigt mycket. Man kan inte alltid kontrollera sina känslor men för den skull behöver man inte vara en sämre person. Alla gör vi misstag ibland, vi säger saker som kanske inte är helt genomtänkta men jag tycker inte att man för den skull ska döma så lätt. Så här, både Annie och Liselott är väldigt bra tjejer och jag är generellt emot elaka kommentarer. Man får tycka vad man vill men världen blir så mycket bättre ifall vi satsar på att försöka vara snälla istället för att såra. 

Jag har ingen favorit och valet är helt också hållet Dennis. Dennis följer sitt hjärta, och försöker att inte analysera för mycket utan gå på magkänsla. Dennis valde Anne för att han vill ha mer av henne, känner pirr och attraktion i hennes närvaro och tror att hon kan vara den rätta. Men det var svårt för nog har Dennis också känt för Liselott…


Jag är glad för Dennis och Annies skull. Väldigt glad. Men det gör också ont i mig att Liselotts hjärta blev krossat. Det är ingens fel, hon satsade allt och var beredd att ta konsekvenserna, det gick inte hela vägen. Hoppas nu bara inte hon blir rädd för att älska igen. Hon förtjänar verkligen också kärlek. Att älska och få bli älskad. Precis som Dennis, Annie och alla andra.


Nästa vecka får ni veta hur det går med kärleken – och redan på måndag är det Bonde söker fru julspecial där jag möter gamla bondeälsklingar som Sebastian och Petra, Klas och Sandra, Sigrid, Thilde Höök och många fler. 


Och det här snyggingen avslöjar en hemlig kärlekshistoria mellan henne och en annan bonde… Det får ni inte missa. Underbart program. Det på måndag.


 Vill ni kommentera så gör det på min insta @linda_lindorff

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: