Wow vilka tittarsiffror! Nästan 1.5 miljoner bänkade sig framför Bonde söker fru igår – helt otroligt! Nästan så man får nya sig i armen för att citera Joacim 😘 Tack för ert stora härliga engagemang! Tack från mig, våra bönder, alla som jobbar med detta. Tack! Tillsammans gör vi denna succé – ni och vi tillsammans. Älskar att ni som jag älskar Bonde söker fru och kärleken. 

Redan på måndag är vi tillbaka med en Bonde söker fru-special! Då möter jag några av våra bönder från tidigare säsonger. Bland annat denna sköna donna som avslöjar en hemlig kärlek mellan två bönder…

Givetvis hälsar jag på hos Sebastian och Petra som gifte sig i somras – vi pratar bröllop och framtid tills vi alla gråter 🙂 Gråter alltid när jag träffar de här två, nåt så innerligt och äkta som bara alltid känns ända in i hjärtat.  Vi träffar också Klas och Sandra, Thilde Höök, där jag skadade foten.. och Sigrid och Per… underbara återseenden. 

Sen på onsdag – ja då kommer sista programmet för i år och då får ni se hur det gick för årets bönder och deras kärlekar. 
Så först nu på måndag – Bonde special

Så onsdag – Bonde söker fru återblickar

Härlig bondevecka med andra ord! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: