Hej Sigrid! Ikväll får vi äntligen se dig på tv igen i Bonde söker fru – vad hände sen. Så kul,  jag har saknat dig och dina kloka ord. Hur mår du så här i juletid?

– Jag mår bra men har haft ett tufft år o ser fram emot julefrid.

L: Hur firar du jul i år? Hemma på gården antar jag.

– Ja, jag firar jul med mina döttrar på Bergåkra Gård med slädturer, god mat och många varma kramar med barnen och djuren.

L: Sist vi träffades, kvällen då du kom hem till mig, sa du att du trivs bra som singel, samtidigt jag ju hur underbart det är att se dig kär. Du är liksom bra på att vara kär känns det som. Är det så? Och hur gör man för att bli bra på att vara kär?

– Att jag trivs som singel är väl en sanning med modifikation då jag helt enkelt inte haft nåt annat att välja på. Jag trivs med mitt liv på många sätt men vill gärna leva som sambo i framtiden.

– Jag kan hålla med om att jag strålade mer som kär, och jag var verkligen innerligt lycklig när jag träffade Pål. Man får vara tacksam när man fått uppleva det.

L: Har du börjat dejta nåt igen? Du vet ju att jag inte ge upp hoppet 😘

– Dejting är inte på min agenda ännu.jag tror nog mer på att livet ska ge mig en fingervisning om vem som kan bli min livspartner. Har jag tålamod så tror jag på att han finns där för mig i framtiden. Jag har i alla fall väldigt mycket uppbunkrad kärlek att ge….

L: Vet du klarar dig bra själv men nog vore det härligt om du fick ge all den där uppbunkrade kärleken till nån 🙂 så.. sist men inte minst – hur ska mannen vara för att fånga ditt intresse…?

– Mannen som fångar mitt intresse är en modig man, ffa känslomässigt och som kan stå upp för sin kvinna i samhället och ge värme o trygghet att jag är hans livskamrat. Alla dessa ingångsvärden är sånt man behöver lära känna varann en tid för att få den tilliten. Det betyder alltså att mitt hjärta inte går att fånga med bara ett ögonkast. Jag tror att dagens “snabba” samhälle kan ha förvanskat tålamodet även i relationer. Allt som man lägger en god grund till står stadigare i längden. You know what i mean, ingen snabbflört funkar längre på mig:)

L: Vill du ge dem en chans att skriva…  – så får du kärleksbrev i julklapp?! 😘❤️🎅🏼

– Det är högst tveksamt om jag ska ge mig själv chansen att få kärleks brev igen. Stolt o tacksam över dem jag fått, men också lite förskräckt över hur många som inte mår bra o inte kan bemöta en kvinna med respekt. Så jag undanber mig nog en till omgång o ser hellre fram emot en stilla jul med frid för mig o barnen.

Önskar er detsamma! Linda, du är en Glädje spridare o all Tack för omtanken❤

L: Tack finaste Sigrid! Önskar dig och barnen den bästa av jular. Många kramar!


Mer av denna härliga kvinna see ni ikväll då hon kommer hem till mig i Bonde söker fru – vad hände sen. Ställ gärna frågor på min instagram @linda_lindorff  

Klockan 20 i TV4 Bonde söker fru – missa inte! Då får ni även se detta…    

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: