img_6023

I gårdagens sista avsnitt av Bonde söker fru var hon tillbaka igen – kloka, roliga, snygga Leonora. Det var ett känslosamt möte med henne där hon berättade om hur förälskelsen plötsligt tagit slut, att Lousie inte ville mera och att hon än en gång stod ensam. Trots allt vet jag att Leonora är stark och hon ger inte upp tanken på kärlek i första taget. Hon kan älska, hon är otroligt passionerad och hon ger inte upp. Visst behövs tid till att fundera och känna men Leonora har ett sätt där hon låter livets positiva och glada leda och det ger henne så mycket kraft. Istället för att gömma sig i sorg så försöker hon se allt det som är bra och leva ut i det.

Sist vi pratade så var det om att hon satt på listan över att bli nominerad till Årets homo på QX-galan. Stort ju. Det som bekymrade henne lite då var att hon ju nu inte heller hade nån dejt att ta med – men så kom hon på att hon ju kunde fråga mig… Så ja, nu är jag tydligen hennes dejt på QX-galan 🙂

img_6109-2

Jag är gladeligen hennes dejt en kväll som denna. Känner jag Leonora rätt så kommer det att bli en händelserik afton 🙂

Mer på det romantiska planet så finns det en annan också i hennes liv. Nån som betyder nåt och som hon kommer att dejta inom snart framtid. Hur det går återstår att se och nåt som Leonora själv får berätta när det känns rätt. Det jag kan säga nu är i alla fall att Leonora slickar ännu sina sår men hon är glad och stark och har inte stängt sitt hjärta eller tappat tron på kärleken. Det gör också mig glad. Visst klarar vi oss själva och kan vara lyckliga på egen hand men är man en passionerade person som älskar kärleken då är det skönt att veta att hoppet än finns kvar.

img_7196

Med detta önskar jag er fina dagar fram till jul. Ta det lugnt, stanna upp, tänk på allt det mysiga. Viktigast av allt är glädjen, tacksamheten och kärleken till varandra.

Kul att så många nya möter upp på min insta @linda_lindorff ni är alla varmt välkomna!

kramar!

Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: