Vi firar jul i Lappland i år så igår passade vi på att ha en lilla julafton med några av de större paketen. Gillar lilla jul på så vis också att man sprider ut glädjen och de små höjdpunkterna. Barn älskar ju så klart att öppna paket och jag tycker det är bra att allt inte kommer samma dag – uppdelad glädje dubbel glädje skulle man kunna säga .. 🙂

Har jobbat extra mycket så här innan jul med inspelning av Förlåt mig så i år har jag verkligen passat på att shoppa på nätet. Snöleksaker har just nu anlänt i stort paket till Vilhelmina… så det är där och väntar in oss. Så praktiskt ju. Har beställt det mesta från Lekmer.se eftersom allt finns där samlat på ett ställe. Jag känner några som jobbar där så jag ska ordna bra erbjudande till mellandagsrean åt er 🙂

Gårdagens favorit var för övrigt Slushmaskinen 🙂 får se hur gott det blir, har inte ännu provat men vet ju barnen älskar det. Repstegen till trädkojan och playdough och laser att ljussätta hus med likaså. Ja de blev superglada helt enkelt. Så kul att ge när man får glädje och tack! Det är ju ändå det julen handlar om. Och kärlek. Familj. Och mat.. 🙂 älskar julen!

Vi är ju mycket i köket så några såna julklappar blir det förstås också. Undrar bara hur jag ska göra med Lykkes önskning… Hon är ju rätt vass i köket förvisso men ändå… 🙂

Och så den här lillgumman… älsklingen min. Hon la till sen att hon önskade sig snö också….

Vi firar ju i stugan i Lappland i år så snö på önskan som är hyfsat lätt att uppfylla. 🙂

Sen är det ju mysigt med hemgjorda julklappar! Bra då att på lilla julafton ge nåt till barnen som de kan pyssla med och göra egna julklappar av. 🙂 Har en känsla av att det blir många små paket från barnen i år 🙂

Bästa julklappen för mig är ändå att få vara ledig med hela familjen och njuta av tid tillsammans i snön. Det ser jag fram emot. Med riktiga kläder då förstås och inte så här barbent i klänning och fuskpäls…:)

Detta inlägg gjort i samarbete med Lekmer.se

God jul! Hoppas ni får mycket kärlek och tid med de ni älskar.

Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: