Premiär idag för barnens matlagningskonto på instagram @systrarna_lindorff . Jag har under hösten lagt ut filmer där de lagar mat och det har varit kul att se att så många av er blir inspirerade och tycker att det ger er glädje. Glädje och kärlek är det vi alla behöver i livet. Vi älskar att laga mat tillsammans vi och om barnen kan ge er lite extra matglädje i köket så fyller deras nya konto en stor funktion.

Den här filmen där Lykke lagar kyckling är en av årets mest sedda. Hon älskar det här och jag tror att det är mycket det som gör att det blir så bra. Hon lagar det mesta utan recept och experimenterar med allt möjligt.

Hennes okomplicerade och självklara sätt att laga köttfärslimpa på skulle nog imponera till och med på Ernst 😘

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: