Fegar lite för snöbad men Lykke har lösningen… 😳 del 1

Snöbadsfegis – del 2. Nytt försök. 😳😱❄️ Borde ju som den lapplänning jag är våga bada i snön på riktigt men det känns gruvsamt… kanske inte ens hälsosamt… Säg vad tycker ni… upp med handen ni som tycker jag ska våga slänga mig i snön nästa gång 🙋‍♀️🙋‍♂️Får jag över 100 ja på insta så gör jag det!

Åhh… detta bådar inte gott – kolla min insta @linda_lindorff för resultat. Särskilt som det lär ska bli – 18 grader imorgon…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: