Dags ge kroppen en omgång – imorgon börjar jag en tre veckor lång boodyboost med extra mycket träning, bra mat och fokus på kropp och välmående. Målet är så klart inte att gå ner i vikt utan bara få en skön start på nya året. En slags fysisk kickstart. Stärka muskler och ge kroppen lite efterlängtad uppmärksamhet. 🙂

Vet ju sedan tidigare att ni är intresserade och nyfikna på hur jag tränar och gör för att må bra och hålla mig i form. Jag är rätt dålig på att svara på sånt för jag är ju ingen expert och vill inte verkar märkvärdig. Men samtidigt förstår jag att det kan vara itressant att veta hur en “vanlig” person, en som inte är träningsexpert, gör för att känna sig nöjd med figuren så jag ska den här gången låta er hänga med på detta.

På min insta @linda_lindorff visar ni tydligt att ni uppskattar det och det gör ju förstås det hela ännu roligare! Flera hundra positiva kommentarer och uppsträckta händer minsann – så roligt!!

Så vad är det då som kommer hända… ja inte är det något boot camp direkt. Jag kommer att leva ungefär som vanligt men ge min kropp minst en omgång om dagen. Som tack för att den får slita lite extra så ska jag belöna den med god mat, i rimliga mängder, färskpressade juicer, skön stretch, varma bad, kanske nån massage och annan sån kroppslyx.

Det innebär förstås mer träning än vanligt. Minst något varje dag och då kan det vara allt från löpning och tennis till en 7 kilometer lång promenad men dagar blir det mer än bara ett pass. Situps gör jag varje dag.

Jag kommer äta mer eller mindre som jag brukar, vilket innebär en hel del fisk, kött och mycket grönsaker, goda såser och grytor. Goda färskpressade juicer. Rätt vanlig mat, inga konstigheter, så det är ingen form av diet men det blir inte att bli något vitt bröd, pasta eller sötsaker. Potatis, ris och fullkornsbröd kommer jag att välja. Inte heller vin eller öl och dylikt. Ungefär så. Och detta ska alltså pågå i tre veckor. Tufft emellanåt men också väldigt stärkande, både fysiskt och mentalt att träna på lite självdisciplin.

Imorgon börjar jag och eftersom det är så många som vill så kommer jag att lägga upp vad jag gör och äter här på bloggen. Dag för dag med start imorgon. Kul om ni låter er inspiraras och hänger med!

Häng med på insta @linda_lindorff

Kram och god kväll. Nu ska jag kolla La Casa papel och ladda inför imorgon.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: