Så tacksam över dessa tre busiga, glada, påhittiga, stundtals superjobbiga, men alltid kärleksfulla tokar till töser. Herre Gud vad jag älskar dom! Var och en och tillsammans och på alla tänkbara vis. Varje gång jag varit gravid har jag känt en gnutta oro, funderat över om man kan älska en till lika mycket och sedan fascinerats över att ja det kan man. Så häftigt att få känna all den kärleken, att få ge den och få den tillbaka. Innan jag fick barn trodde jag inte att jag ville ha barn, förstod inte det alla sa till mig om kärleken och känslan att kunna skapa liv. Nu vet jag ju att det är det bästa som hänt mig i livet. Vilket tur att jag träffade Jacob, det var han ändrade på allt. Han fick mig att känna att jag ville få barn. Kände plötligt instinktivt att jag bara måste göra barn med den mannen. Så häftigt att känna så och sedan ha turen att det funkar. Hade jag vetat allt jag vet nu så hade jag skaffat barn tidigare. Mycket tidigare. Och då hade jag säkert haft fler. Hade kunnat ha minst 5. 😘💞 Samtidigt är jag otroligt glad över de tre älsklingar jag har. Önskar mig inget annat eller mer. Älskar dessa tre, och deras pappa, mest av allt ❤️ #kärlek

Ett inlägg delat av Linda Lindorff (@linda_lindorff)

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: