680

Sitter och kollar igenom gamla blogginlägg och dagbok jag skrivit om Farmen och så många galna minnen kommer tillbaka. Herre Gud vad det hände grejer på den där gården. Ja i mitt fall så pratar vi om gården i Hedemora, där vi spelade in Farmen från 2001 till 2004 och sedan även 2008 och 2009. Jag var även programledare på Farmen Sydafrika 2005 men det är något helt annat. De minnen jag har från Hedemora är de starkaste. Det var så mycket bråk, så mycket snusk och så mycket härlig kamp, vänskap och kärlek.

Kärlek uppstod nästan varje säsong. Hemlig kärlek och öppen kärlek, det pussades i storstugan när ingen såg. Jag fick höra om vilka som hade sex också så klart men skvaller ska man ju inte tro på så jag nämner så klart inga namn. Tycker bara det är härligt att i all den kamp och hårda tillvaro med stundtals brist på mat, en hel del bråk, svek och krävande arbete så uppstår attraktion och kärlek. Det är ju underbart. Det är ju ingen som bryr sig om man inte kan borsta tänderna eller har redan lakan i sängen när sann kärlek uppstår – man kysser varandra ändå och myser i skogen eller bakom en ko i ladan. Urhärligt ju! Kärleken övervinner allt och kan gott tjäna på att vara lite smutsig ibland. 🙂

Erik Persson och Jannike Taflin, var vänner och rivaler på Farmen men fann kärleken i varandra till slut och flyttade ihop efter att Farmen var över. Jag hälsade på dem i deras hus ute på landet och då var de otroligt lyckliga. Undrar hur de har det idag… det ska jag ta reda på…

Bildresultat för sebastian dawkins

Bråken och fylleslagen är inte så mycket att orda om, det är inte så roligt så klart men kampen är hård och många är trötta och det i kombination med att alla är så olika varandra gör att det lätt uppstår irritation och konflikter. Lite extra mycket bråk hade vi när Sebastian Dawkins var med. Inte för att han var värre än nån andra men han var så totalt orädd konflikter och sökte sig till dem. Han gillade också att provocera. Minns att jag skulle gå in och ge honom en varning vid ett tillfälle och han tittade på mig med ögon som faktiskt gav mig gåshud. Men det var också lite så han jobbade, han var ju skådis så han kunde spela roller och upplevdes av vissa som lite skrämmande. Vet heller ingen som älskade att vara storbonde så mycket som han. 🙂

Unknown

Naken-Janne är förstås en annan man jag inte glömmer så lätt. Han var så oväntad och överraskande rolig många gånger då han höll på att hitta på historier och galna upptåg för att reta de andra. Han var verkligen naken hela tiden också och vid ett tillfälle när jag sa åt honom att jag önskade att han tog på sig byxorna när vi skulle sitta ner och prata, så sa han att jag sa så bara för att jag var avundsjuk eftersom jag innerst inne också var naturist… 🙂

Bästa tvekampen nånsin enligt mig vad den mellan Abbe och Daniel 2003. Det var bara de två och Veronica Larsson kvar i tävlingen. Det var med andra ord mycket som stod på spel, vinnaren skulle möta Veronica i finalen. Det som hände den kvällen var något så ofattbart.

Vilken kamp! De ogillade varandra och ingen ville ge sig. De hängde så länge att solen gick ner. De hängde i två timmar!!! Helt galet. När skidlaget i Hedemora hade testat hade den som hängt kvar längst klarat 30 minuter… känslor ger kraft på många sätt. Otroligt.

Skrattar lite när jag ser mig själv här också, med lila tröja och flätor… det var ett tag sedan detta, närmare bestämt 15 år sen… 🙂

Roligt är det med gamla program som håller i sig år efter år eftersom de bygger på härliga, unika och spännande människor som är tillsammans. Underbart. Snart drar också inspelningen av nya Bonde söker fru igång. Har redan fått inspelningsschemat… det är om något SPÄNNANDE!

Nu ska jag sova men vi hörs snart igen. Imorgon är det dag 6 på våra tre hälsoveckor.

Extra mycket skön enkel träning och god mat! Det kan ni följa på instagram @linda_lindorff och här på bloggen. Kul att så många nya blivit vän med min på minsta förresten – roligt att lära känna er.

Kram och god natt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: