Imorgon äger årets stora modefest Elle-galan rum på tjusiga Grand Hotel i Stockholm. Jag la ut den här bilden på min instagram med frågan: Långklänning eller långkalsonger – vad gillar ni bäst?

Och vad tror ni att de flesta svarat…

…ja av de nu 236 svaren så gillar majoriteten mig bäst i… långkalsonger!! 😂😂😂 Det är ju faktiskt helt underbart. Älskar er för att ni är så ärliga, sköna och gillar mig i underställ hellre än spets. Fantastiskt. Frågan är bara vad jag ska göra med den infon, svårt att tro jag blir insläppt på gala klädd iförd rentröja och långkallingar… 🙂

Jag tycker i och för sig om teman och utmaningar men jag har en annan idé också som jag lanserade redan förra veckan – nämligen att återanvända ett gammalt plagg – och det gick verkligen hem hos er. Modegalan är ju till för att hylla nya trender och mode men samtidigt så känns det lite trendigt att just återanvända och inte bara kasta och köpa nytt. Sedan vill jag förstås alltid fira kärleken så… temat imorgon för mig på Elle-galan blir detta gamla traditionella ordspråk och bröllopsrim:

Something old, something new, something borrowed, something blue…

Måste kolla upp en försäkring också bara med tanke på att den del jag ska bära som är “borrowed” kostar en halv miljon… 😳😊 Vad det är och hur jag kommer se ut får ni veta imorgon. Håll tummarna för att jag får ihop det. Annars har jag inget annat val än att byta långklänning mot långkalsonger 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: