Tada! Förvandlingen fullbordad 😘 från skogsmulle i långkalsonger till nån slags glittrig isprinsessa med paljetter och briljanter. Känner mig nästan lite förtrollad… 😘

..och allt detta tack vare @sminkmaria magiska händer, en flera år gammal klänning från @idasjostedt som jag älskar och kände jag ville återanvända – och som pricken över i lånade örhängen från @olelynggaardcopenhagen värda en årslön – måtte de vara försäkrade 🙂

När det gäller mina örhängen, som för övrigt passande nog heter Winter Frost, så visste jag inte hur dyra de var förrän igår. Lynggaard är danskt och det mesta de gör är inte dyrare än nåt annat men jag råkade välja det dyraste de hade – de ju är ju så otroligt vackra. Som gnistrande snökristaller. 🙂

Klänningen är från fantastiska designern Ida Sjöstedt. Har haft den här en gång tidigare för många många år sen men tycker att så här vackra plagg förtjänar att bäras många gånger om – och att återanvända är ju faktiskt en trend i sig 🙂

Så nu ska jag snart byta snöbootsen mot silvriga klackar och styra droskan mot Grand Hotel och årets stora modefest – hoppas det blir kul. Det känns så. Puss!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: