Den här sagolikt vackra klänningen har stjärndesignern Ida Sjöstedt gjort och igår kväll bar jag den på Elle-galan (Årets designer 2016) Klänningen är flera år gammal och jag har haft den på mig en gång förut men den är så vacker att den förtjänar att bäras många gånger.

Klänningen är ju en lån från Ida, hon har erbjudit mig sina klänningar vid flera tillfällen och jag känner mig lika fin varje gång men den här är speciell. Benedicte sa att jag såg ut som Elsa i Frost och jag kände faktiskt lite så – som en prinsessa. Vilket inte händer alltför ofta i vuxen ålder 🙂

På galan liten senare träffar jag Ida Sjöstedt. Vi pratar och så plötsligt händer det, hon säger att hon vill ge mig klänningen! För att hon tycker att jag är så fin i den och för att det märks att jag älskar den. Jag trodde knappt mina öron när hon sa det. Det är en av de finaste presenter jag nånsin fått. Inte bara för att det är en otroligt vacker coutureklänning utan för att den betyder så mycket för mig och att den gavs så spontant, på det speciella sättet. Idas impulsiva lyxgåva precis innan vi gick in på röda mattan gjorde mig så överrumplad, lycklig och rörd att jag fick tårar i ögonen. Jag kände mig som en treårig flicka som precis fått sin första prinsessklänning – lycka!

Ni verkar gilla klänningen också för aldrig nånsin har jag fått så mycket som 8700 gillar och nästan 500 supersnälla fina kommentarer. Jag är så tacksam för all er kärlek. Hoppas ni känner min kärlek tillbaka.

Tack älskade följare och tack Ida för att ni gjorde min kväll – ni är fantastiska!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: