I fredags var det dags för årliga Ellle-galan, årets största modefest på Grand hotel i Stockholm och jag gick dit med min bästis Petra Bergman.

Min klänning är från Ida Sjöstedt och smycken från Lynggaard

– se mer av min lilla förvandling och sånt HÄR.

På plats i spegelsalen. Alltid så lyxigt ordnat av Michael Bindefeldt med god mat, champagne och vackra dekorationer.

Höga förväntningar som alltid med rubriker i tidningarna redan innan festen börjat.

Ja mina vackra smycken blev omskrivna och det är de värda så vackra som det är.

Lån från Ole Lynggaard.

Fantastisk show med prisutdelning och modevisningar.

Sen har vi då den här märkliga händelsen med Gramers ilska… efter att jag kom före henne i kön. 😳 Ja jag tror kanske det var sagt lite på skämt i radio men rubriker blev det ändå. Ja så klart har jag inte medvetet trängt mig i kön… fattar inte hur det gått till men tänker att om det nu var så att hon upplevde att jag kom före så berodde det på den fina gåvan jag överraskades med av Ida Sjöstedt på galan. Läs HÄR så förstår ni 🙂

Åkte hem rätt tidigt ändå. Kör ju min Bodyboost och vill vakna pigg tidigt och träna och äta god familjefrukost. Så klart drack jag ingen alkohol och nog saknade jag att kunna fira med ett glas Moet men löften ska hållas och har jag sagt tre veckor så är det tre veckor. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: