Här ligger jag renpolerad och skinande blank som en nyvaxad bil efter en två timmar lång behandling med puts, ånga och varm väldoftande olja. I två timmar har min vän Lena pysslat om mig med sina mjuka proffsiga händer. Djuprengöring, peeling med c-vitaminkräm, massage med olja, färg på fransar och bryn… Jag kan knappt minnas sist jag var på ansiktsbehandling, måste vara 4,5 år sen minst. Brukar inte göra sånt, glömmer bort och tänker inte på det men alltså… det här är bland det skönaste jag varit med om. Brukar bli lite rastlös av att ligga still länge men icke… jag njöt av varje sekund jag låg där. Tänk att det kan vara så avkopplande att bli ompysslad. Vilken njutning ett par masserande händer och lite olja kan ge. Så här på vintern blir man ju så torr också och jag riktigt känner hur huden nu suger åt sig all välbehövligt fukt och fett som jag är insmord med. Underbar känsla! Det här kommer jag leva länge på. ❤️

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: