Kanske inte det smartaste jag gjort men lovade barnen igår att de skulle få fria händer att pimpa mina byxor till kvällens galapremiär ”Så där som mössen gör med Askungens klänning… fast med dina byxor…” 😳😱😂 De tyckte nämligen att det var på tok för lite glitter och färg på det jag hade tänkt ha på mig… Så jag gick iväg idag och köpte hem allt möjligt kul men nu ångrar jag mig lite… För det första kommer färgen inte hinna torka och sedan är det ju ett par byxor som måste ”offras” eller ja tillåtas förändring med möjligheten att de kanske bara kan användas en gång… och sist men inte minst – jag har ju lovat ha dem på ikväll. På galapremiär… 😳 Har väldigt svårt att säga nej till gullungarna när de är övertygade om nåt, för ni ska tro de kan charma, jösses, man smälter helt och huvudet tappar all logiskt tänkande… de kan få mig att tycka vad som helst är en bra idé när de väl vill det. (Ja inom lagliga gränser typ 😘) Så ikväll blir en nog spännande kväll. I vilket fall kan jag lova att min premiärstass garanterat kommer vara heeeelt unik. 😘❤️❤️❤️ Ja så började det hela. Jag gillar förvisso överraskningar och är det nåt barnen är bra på så är det väl det…

Japp här är då resultatet! Vad sägs? 😘 Alltså ni skulle sett barnen igår med färg, penslar, nål och tråd… Som mössen i askungen 😘 (Kolla in de små bjällrorna de sytt fast vid fickorna…och deras namn längst ner på benen.) De torkade färgen med hårtork in i det sista…För att mamma skulle bli fin i sina byxor, så himla gulligt. Roligt att gå på fest i så glada byxor. Som mamma är Manny också rätt lättflörtad när det gäller sånt barnen gör jag tycker faktiskt de blev riktigt coola. Och efter att ha läst era kommentarer så känns det ju som rena rama succén 😘Och vilken otrolig respons från er! Wow! Så kul att få visa barnen allt ni skriver. Kommer bli så glada och stolta. Jag har så klart berömt dem massor – men jag är ju deras mamma så det kan man ju förvåna sug. Det som kommer från er lär nog betyda ännu mer 🙂 Det här är bara några av alla otroliga komplimanger och fina ord! Ska låta barnen läsa allt – de kommer bli så stolta! Tack! Niärbäst!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: