God morgon! Jag har fått höra att det är bra att ställa sig på huvudet så här en snabbis på morgonen. Att blodet rinner ner i huvudet och man blir pigg och klar i knoppen. Så det har jag gjort varje dag den här veckan och jag upplever faktiskt att det varit bra. Känns skönt! Jag är för dålig än på att stå på huvudet utan stöd så jag gör det mot väggen för att inte behöva involvera nån annan i familjen så tidigt på morgonen men jag håller på och tränar så snart så… 😘 Nu nyfiken på vad ni tror? Känns detta som en bra start på morgonen? Och upp med handen ni som tänker prova detta idag 🙋‍♂️🙋‍♀️

Kom till mig på insta @linda_lindorff och kommentera. Min insta öppen för alla.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: