Varning för rumpchock 😘ja det är lite mycket baksida här men ni vill ju ha tips på mina spagatövningar och då är det oundvikligt att det blir en liten spread 😘 vi har ju pratat utmaningar – och då bland annat sånt man gjorde hela tiden som barn men sedan slutade med och glömde bort – hjula, stå på händer, gå ner i spagat eller brygga. Jag kunde det då – och vill kunna allt det igen – och vet att ni är många som roligt nog hakat på. Svårare nu så klart för man är stelare och fegare. Man tänker på sånt som kan gå fel istället för det roliga i att göra det. Hjula – ja det känns ju hyfsat läskigt men så ser man barnen och blir påmind om hur kul det verkar. Stå i brygga kan jag hyfsat bra, händer står jag inte på men huvudet funkar… och så var det då spagaten. Den är så kul att kunna för den gör att man känner sig mjuk och vig. Rörlig. Och den kan man träna upp. Det går. Jag gör övningar och stretchar. Den här övningen är superbra för det är så lätt att kontrollera hur långt ner man vill och kan gå. Det är mjukt eftersom man är i luften – och otroligt bra träning för insida lår och rumpa. Har så mycket träningsvärk att jag knappt kan sitta 🙂

Tror mig detta är värt att prova.

La upp filmen igår och redan otroliga 70.000 visningar! Så spagatträningen gör inte bara succé med min kropp – utan i dubbel bemärkelse 🙂 Skämt och sido – väldigt kul att ni är så engagerade. Ni vill ha övningar, ni vill se mig tampas med dem och ni är villiga att själva prova på – underbart ju!!

Svårt att ta bild och försöka visa upp en spagatstretch ser lite ansträngt ut 🙂 men ja bra stretch är detta.

Här är en annan bra övning sedan tidigare. Också bra om man vill ha träningsvärk. Man får skönt ont i häcken. Tro mig. Och så klart fenomenal som spagatträning.

Välkommen också alla nya följare på instagram @linda_lindorff kul att mötas!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: