…japp det är jag det 🙂 Jag är väl inte riktigt urtypen för den kvinna Leonora helst vill dejta men gör henne gladeligen sällskap – särskilt som det ju ger mig ett ypperligt tillfälle att fortsätta jakten efter den rätta… Leonora är smart, spontan, smågalen – och flörtig som få så det kommer oavsett att bli en väldigt rolig kväll…

Enligt Leonora kommer också att fylla en annan funktion – jag tydligen ska fungera lite som en extra brudmagnet vid hennes sida 🙂 Men där tror jag hon misstar sig, jag kommer nog snarare kommer att vara hennes förkläde… och förstås se till att denna heta singelbonde inte är alltför lättflörtad och inte går hem med första bästa… 🙂

Vad gäller kvällens galalook… “På måndag är det gala igen, QX – galan och jag undrar om ni har några tips på ny galalook 😘 Min fina klänning från Elle-galan fick mig att känna mig lite som en snödrottning – men nu måste jag gå hotta till det lite… min dejt bonden Leonora Wilhelmsson förväntar sig nämligen att jag ska vara en ”heting” 😂😳😍 och då får jag ju göra ett tappert försök åtminstone 😘 några förslag? ”

Ni var så många som svarade! Gå in och läs ifall ni missat på instagram @linda_lindorff

Här ser ni delar av hur kvällen kommer se ut – mer bilder HÄR. Och så kanske röda läppar. Länge sen – la upp bilden på insta för att se vad ni tycker. Kan bli avgörande 🙂

Ja så var vi redo – fortsättning följer..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: