– Är du 7 år älskling? Frågade Jacob mig igår med ett stort leende och fortsatte… – jag känner bara ingen vuxen människa som längtar så mycket efter sin födelsedag som du… 😘 😘😘 Och ja, han har rätt, jag älskar att fylla år. Längtar så det pirrar i kroppen. Det sitter liksom kvar sedan jag var liten. Det är nåt speciellt med födelsedagar och förväntningarna inför. Både andras och min egen. Mysigt att bli uppvaktad ju. Behöver inga presenter, jo några kanske, men mest vill ja ha extra mycket kärlek, bli bjuden på lunch, höra barnen sjunga och få pussar i massor! Tjo 🎉🎊 Det måste väl ändå va okej, eller vad säger ni? 😊😘 Och idag är det den dagen! Jag fyller år och ser med stor förväntan fram emot att bli firad – i dagarna tre. ❤️😂😋❤️

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: