Vilken födelsedagsmorgon! Uppvaktad med den mest fantastiska hembakta smileytårta ”passar dig mammis eftersom du alltid är glad..” alltså gullungarna mina! Vackra färgglada teckningar, en blå val med dinosauriesvans gjord i lera och målad, pussar i massor, en ljusarosa stickad tröja, färska blåbär, en silverfärgad hjort, mina favoritblommor och ett kärleksbrev från Jacob skrivet i den lilla orangea boken. Så otroligt glad. Så otroligt tacksam. Tack också till alla er som redan skrivit. Tack ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: