Barnens matlagningsinstagram @systrarna_lindorff har redan 9700 följare – och detta på mindre än 2 månader. Ja detta är ju nästan inte klokt men likväl väldigt kul förstås. Barnen älskar att laga mat och äta gott. På jullovet bad dom om att få starta sitt eget matlagningskonto på instagram. Jag har under hösten lagt ut en del filmer där de lagar mat på min blogg och då så många av er hört av er och sagt att barnen inspirerar med sin matlagning och sprider så mycket glädje så tänkte jag att det kanske kunder vara kul ändå. Sagt och gjort, kontot öppnades och nu bara några veckor senare, har de alltså nästan 10.000 följare. Det är faktiskt makalöst!

Så klart är det inte viktigt att det är jättemånga följare men det är ett bevis på att man gör nåt som förmodligen är uppskattat 🙂 Givetvis förstår de också att det är lättare att få många följare då “deras mamma jobbar med tv” men jag ser också på kommentarerna och engagemanget hos er som följer att ni på riktigt blir inspirerade och underhållna. Och att ni hänger kvar och inte avföljer. Kontot växer i en väldans fart.

Ni är också fantastiska på att berömma dem för det de gör, deras kreativitet och matglädje och det vill jag tacka för. Det är väldigt roligt att läsa för både barnen och mig. Jag blir ju stolt så klart och glad över att barnen kan inspirera och ge glädje inte bara i vårt kök.

Så det här gänget kommer med nöje att fortsätta laga mat, prova på nytt och inspirera! Ikväll blir det saltimbocca – på kyckling 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: