På plats på första bondgården! Vi börjar med Skåne. Välkommen till nya Bonde söker fru! 😘 Snart ska ni få en hint om vår första bonde… en riktig läckerbit ❤️❤️❤️ It’s a dirty job… 🙂 Här är bonde nr 1! Kan inte än avslöja vem det är eller visa det vackra ansiktet men jag då säga att detta minsann är ett riktigt kap. ❤️ En uttrycksfull passionerad snygg hästbonde i 50-årsåldern med en otroligt vacker gård och massor med härlig energi. Underbar start på nya säsongen! ❤️ stenhårt första inspelningen då jag träffar alla nya bönder för första gången är så otroligt intensiv, kul och spännande! Så intressant känns kemi och få alla intryck av dessa modiga bönder. Älskar att vi nu är igång!

Följ mig på instagram på @linda_lindorff då jag imorgon möter bonde nr 2 – en händig lång snygg hockeyspelande skogsbonde… ja ni fattar ju själva 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: