Efter en lång, krävande och väldigt omtumlande inspelning av Förlåt mig är dessa dagar med tid för kärlek så välbehövda. Vi har jobbat hårt båda två och jag med många dagar borta och det är så klart påfrestande. Bonde söker fru drog dessutom igång direkt efter Förlåt mig var slut och det är minsann också en inspelning som är intensiv och känslosam och det påverkar mig mycket.

Så denna paus i inspelning med vintriga sköna dagar i Baqueira tillsammans med Jacob är precis det som behövs. Jag är så otroligt kär i den här mannen och så fort vi får extravtid ihop så blir jag som nyförälskad. Särskilt bra är det i den här miljön… jag älskar ju snö, berg, utförsåkning och ja, att se Jacob åka skidor 🙂 Fånigt kanske men sant. Jag tycker det är fasligt attraktivt med män som kan åka skidor riktigt bra – och som liksom jag älskar snö 🙂

Väldigt sköna dagar, perfekt väder och god mat. För mig är det här den ultimata semestern. Inget slår en riktigt bra skidresa.

Så nu kommer jag – stärkt av kärlek och lediga dagar – och kunna ge mina nya bönder allt och lite till.

Årets bönder är så härliga och supersköna – kommer bli en kärlekskarusell utan dess like i år. Se tre av dem på min insta @linda_lindorff .

Bonde nr 2 – vår hockeybonde har för övrigt redan tagit rekord i anmälningar och kommentarer 🙂 kommer bli spännande detta!

Nu god natt. Och kram!

Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: