…och utan att nån ens sett hans ansikte eller hört hans namn. Fantastiskt ju! Jag lade upp den här bilden av honom på min insta @linda_lindorff ihop med följande text:

…och redan nu har han nästan 3000 gilla – och otroliga 799 kommentarer från tjejer som är intresserade och som tipsar varandra om denna hockeyspelande läckerbit till bonde 🙂 Detta är unikt. Ett rekord vi aldrig sett i Bonde söker fru förut och det ger verkligen en försmak av hur stort intresset är för våra nya bönder är.

Är det månne det faktum att han spelar hockey som är så attraktivt…? 🙂 Jag kan i vilket fall säga att han minsann är värd all uppmärksamhet för detta är ett riktigt kap.

Även vår Bonde nr 3 har fått väldigt mycket kärlek redan nu…

Väldigt många kommentarer från intresserade tjejer…

Och ja… jag anar trubbel… 🙂 i år måste vi verkligen sätta tydliga gränser annars kommer detta att helt spåra ur. Våra bönder är så otroligt galet underbara! Så bra, så spännande, roliga, snygga och karismatiska att det riskerar bli fullkomlig huggsexa. Rena rama kärlekskriget. Det är nog många som kanske blir förvånade nu men jag tror på allvar vi måste ha regler för hur man hanterar flörtar på social media och fysiska närmanden för att det inte ska bli kaos. Detta kommer bli ett spännande år – och jag ska verkligen göra mitt yttersta för att de alla ska träffa sitt livs kärlek! Redan nu vill jag att vi börjar samla singlar här… gå in på min insta @linda_lindorff och tipsa din bästa singelkompis 🙂

Just nu sitter jag på tåget på väg mot bonde nr 4.

En 28-årig köttbonde med självförtroende och mycket charm… ser väldigt mycket fram emot att träffa honom. Bild kommer senare idag på min insta 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: