Spelar just nu in Bonde söker fru för fullt där vi åker runt och träffar de nya bönderna. Idag är det bonde nr 5… i Linköpingstrakten. Som avslutning just denna dagen ska jag på galapremiären av Tombraider med Alicia Vikander i huvudrollen. Älskar ju den här typen av filmer – och tycker att hon är fantastiskt – så jag vill verkligen gå. Särskilt som hon ju kommer vara på plats. Problemet är att premiären börjar 17.30 och mitt tåg anländer 17.39 till Centralen…

Det är ju mingel först och filmen drar igång 18.15 men ni förstår ju själva – jag hinner inte hem innan…

Så min plan är att byta om ombord och sedan åka direkt från ladan till röda mattan… med risk för att lukta lite koskit 😘 Nä just idag är det faktiskt en bonde utan kor jag ska träffa, en skogsbonde, så nån koskit är det faktisktinte tal om men lite härlig ladudoft kanske jag ändå kan få med mig även om jag tar en raggardusch på tåget 😘

Spännande blir det till trots att försöka byta om på en liten tågtoalett och där göra sig i ordning för gala – men jag har anpassat min outfit efter omständigheterna och ska göra mitt bästa för att åtminstone se respektabel ut… 🙂

Mitt snygga sällskap denna kommande galaafton är Jacob. ❤️ Dagens bonde får ni snart syn på om ni följer mig på instagram @linda_lindorff

Kram Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: