Här är bonde nr 5! Vi klickade direkt. Charmig, smart, lättpratad och rolig skogsbonde på 32 år! Jag trivs verkligen i hans sällskap, och skrattade så mycket. Han spelar i band, är väldigt musikalisk, älskar att åka skidor, både utför och på längden, och vara ute i skogen. Busiga isblå ögon och stort fint leende. Lite blyg när det kommer till tjejer men har gott självförtroende i övrigt – det här är ju ändå en kille som även står på scen och spelar… Mjuk och varm, så otroligt fin människa, insiktsfull och klok men framför allt så hade vi skitkul ihop. Tagga er singelvän på min insta @linda_lindorff – nån som vill ha en musikalisk drömbonde! ❤️

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: