Jodå Peter Jihdes rumpa kom minst sagt som en överraskning – men ni som följer har låtit er roas och jag har skrattat högt och mycket åt era kommentarer.

Vi var där på middag i fredags och bilden togs på mig och Karin poserandes glada, helt omedvetna om nakna kocken i bakgrunden. Efter att jag lagt ut bilden upptäcker jag Peters nakna rumpa.. och ja gissa vem som skrattade nöjt.:)

Början på en väldigt rolig kväll. Vi har hemskt kul tillsammans. Gott åt vi också – ingen “rumpastek” men väl en god bouef 🙂 Nu ska jag bara lista ut i lugn och ro hur jag ska ge igen nästa gång vi ses. För som vi ju alla vet – hämnden är en rätt som bäst serveras kall 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: