img_0973-1

De här tre minikockarna älskar att vara i köket och laga mat. De har sedan årskiftet sitt eget matkonto på instagram @systrarna_lindorff och det har verkligen gått med överraskande framfart. Så klart väldigt kul men än en gång – överraskande.

Redan är de uppe i snart 12 000 följare på insta och det stannar inte där – de har fått flera erbjudanden om jobb… Det har varit att bli ambassadörer för kläder och olika produkter, erbjudanden om att testa leksaker för en youtubekanal, gör en onlinekurs i matlagning, laga mat hos en stor matleverantör, promota köksprodukter på sitt instagram…. och så en sak till men det är något som vi i detta nu faktiskt överväger och därför inte kan berätta om. En riktigt kul och bra idé som vi kanske tackar ja till.

Inspelningen skulle gå hyfsat fort och de skulle inte behöva ta ledigt från skolan. De tycker själva att det verkar superkul och jag kan se att det skulle kunna bli bra och hamna på en lagom stor nivå. Stolt är jag ju så klart för att deras engagemang och matglädje uppskattas och ger inspiration till andra. Flera av de som skriver till flickorna tackar dem för just matglädjen och att de får mer lust att själva vilja laga mat och äta. Det är ju något väldigt fint att få höra, att man sprider glädje.

Vill därför passa på att tacka alla er som skriver så snälla och uppmuntrande saker till barnen. Det är mycket värt och den bästa belöningen man kan få. Jag har sagt det förut men säger det igen, ni som följer mig på instagram  och här ger så mycket kärlek, nu även till barnen. Tack för det. Kärlek föder kärlek, så är det bara.

Kul också att det är så många som filmerna! Många på över 20.000 visningar och uppemot 50.000 visningar – och då alltså på deras egna konto.

På min insta har vissa av matlagningsfilmerna som ni ser en bra bit mellan 120 – 150 000… det är faktiskt helt otroligt.

Kram till er. Och tack för allt!

Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: