Fick den här bilden skickade till mig av Sigrid i morse, vi är båda lika förvånade 🙂 Vem är det hon flörtat med? Hur? Och varför rasar jag? Man kan ju tycka att vi två, som så uppenbarligen är delaktiga i detta, borde veta men nix, vi är båda helt oförstående… 🙂

Jag vill också säga att jag verkligen inte är sur på Sigrid. Mig veterligen har hon ännu inte flörtat med nån av årets bönder men skulle hon vilja får hon det gärna. Det finns ju ändå nån som jag tänker faktiskt skulle kunna passa… Jag tycker mycket om Sigrid och hjälper henne gärna med kärlek. Det vore väldigtkul att se henne kär igen. Men detta vill jag också förtydliga – skulle Sigrid vilja söka, vilket jag trots allt inte tror, så gör hon det så klart på samma villkor som alla andra. Det vet Sigrid också – och hon vill heller inte ha nån särbehandling.

Än en gång, jag vet nu inte exakt vad det står i artikeln i tidningen men jag rasar i alla fall inte 🙂 Det jag tidigare sagt däremot, som jag håller fast vid, är att vi i den mån det går ska vara tydligare med att man inte ska kontakta bönderna innan på sociala medier och att bönderna, ifall de blir kontaktade, ska hålla sig från att svara. Så det blir rättvist och så vi får följa med på dessa potentiella kärlekshistorier. Ända från början och på lika villkor.

Nästa måndag släpper vi de första bönder a med namn och bild. Så spännande. Tror detta blir ännu ett succéår. Så bra härliga bönder.

Ser framemot sommarens heta kärlekskaos! Nog känns det spännande, eller vad säger ni? 🙂

Fler bönder hittar ni på min instagram @linda_lindorff ❤️

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: