img_6124-2

Ja så här såg ni honom första gången presenterad på min instagram – nu är det dags att lyfta kepsen…

Simon

Här är Simon! Detta är en fantastisk kille på alla vis, ölandsbonde med kor, höns och en helt underbar gård.  Han är såååå rolig att vara med. Som vi skrattade när vi sågs. Förutom det, glad, snäll, omtänksam och så har han jordens sötaste kalvar och en hönshus så charmigt att jag vill flytta in. Han är 26 år gammal, 191 cm lång och ser lite ut som bondevärldens svar på Matthew McConaughey… och helt ofåfäng. Otroligt charmig. Har sen ett par år tillbaka sin alldeles egna gård – och vill nu hitta sin framtida fru att bilda familj med. Det här är en oslipad diamant – en riktigt fin kille.

Simon, 26 år, mjölkbonde från Öland.

Simon längtar efter fru och barn, han hoppas att Bonde söker fru kan hjälpa honom att finna den stora kärleken. Han säger att han vill känna pirret och bli kär. Simon beskriver sig själv som omtänksam, snäll, humoristisk och spontan. Han umgås gärna med sina kompisar på fritiden, bland intressena finns cruising och jakt.

Se mer av det jag skrivit om honom på instagram på @linda_lindorff under kepsbilden.

img_8731

Så har vi då den här godingen – vill  ni se honom framifrån månne.. här kommer han!

Andreas

Möt Andreas! En smart snygg djurälskande hästbonde på 45 år som också har sin egen veterinärsklinik. Jagar, spelar fotboll, föder upp raskatter, har grisar och kan allt om svampar – jo han älskar att plocka svamp. Passionerad i sitt yrke, glad och sprudlande. Lättpratad, charmig och uppvaktande. Gården hans är så vacker att jag skulle kunna tänka mig flytta in redan i morgon 😘 Han längtar efter kärlek och vill inte ha nån tillfällig romans utan drömmer om att hitta nån att dela resten av livet med. Han är helt enkelt en väldigt varm och rolig och omhändertagande person. Man älskar att se hur mycket han brinner för djur och djurens bästa och han är intressant att prata med.

Andreas, 45 år, veterinär och hästbonde från Järna<<<<<<<<<<<<<<<<<<
g själv som en enkel, prestigelös och öppen man. Han bor på en vacker gård i Järna och är där han vill vara i livet men saknar någon att dela det med. Andreas söker en livspartner som också kan vara hans bästa vän, kärlek och trygghet. Andreas tycker om att resa, sporta och uppskattar kultur.

Det jag skrivit om honom finner ni också på @linda_lindorff< img src=”https://tv4lindalindorff.files.wordpress.com/2018/03/img_8365-2.jpg&#8221; class=”alignnone size-full wp-image-35002″ height=”3024″ alt=”img_8365-2″ width=”4032″><<<<<<<<<<<<<<<<<<
e mannen som är vår mest musikaliske bonde. Spelar i band och uppträder… nu ska vi äntligen vända honom!

PerDet här är Per! Vi klickade direkt. Charmig, smart, lättpratad och rolig skogsbonde på 32 år! Jag trivs verkligen i hans sällskap, och skrattade så mycket. Han spelar i band, är väldigt musikalisk, älskar att åka skidor, både utför och på längden, och vara ute i skogen. Busiga isblå ögon och stort fint leende. Lite blyg när det kommer till tjejer men har gott självförtroende i övrigt – det här är ju ändå en kille som även står på scen och spelar… Mjuk och varm, så otroligt fin människa, insiktsfull och klok men framför allt så hade vi skitkul ihop.

Per, 33 år, skogsbonde från Vimmerby Hoppas på att träffa den stora kärleken, han söker en lättsam och glad tjej som gillar spontana påhitt och att hitta på nya saker. Han beskriver sig själv som glad, ärlig och omtänksam. Musiken är ett stort intresse och på fritiden går han gärna på konsert. Per spelar även fiol på olika tillställningar, helst spelar han irländsk musik.

Läs mer om honom på min instagram @linda_lindorff.

Det är är de första tre vi presenterar. Imorgon kommer tre till… jag vet att ni är nyfikna men jag vill att ni ska få suga på karamellerna lite 🙂 Innan påsk ska ni ha fått lära känna dem alla.

Puss och kram!

Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: