I årets Bonde söker fru har vi funderat kring hur vi kan ge alla modiga brevskrivare en ännu mer rättvis chans att få träffa just sin bonde. Vi vill så klart inget hellre än att våra bönder ska träffa kärleken men vi vill också ge tittarna en chans att följa hela resan.

I och med sociala mediers framfart har jag märkt att många försöker kontakta bönderna innan de möter sina brevskrivare på Sundbyholm och detta blir orättvist för alla de som skickat in videohälsningar och brev till sin bonde i hopp om att han eller hon kan vara den rätta för just den person. Vi har därför valt att bara gå ut med förnamn på bönderna i år… för att göra det lite mindre enkelt att söka kontakt i förväg.

Bönderna träffar inte heller varandra före inspelningen i år för att minska risken att de ska bli kära i varandra – innan vi är i gång:) vi vill bara ge tittarna och brevskrivarna chansen att få följa hela resan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: