…men vi börjar med denna fantastiska sprudlande superhärliga nötbonde Susanna. Hon kommer säkerligen att kallas för snyggbonden men även om det här är en snygging är det personligheten, skrattet och kärleken till livet som man fastnar för. Susanna är 28 år, har en stor fin gård, 120 kor, massor av maskiner – inte bara traktorer och mjölkrobotar utan även ett litet flygplan – med landningsbana. Som förvisso tillhör pappa men ändå.. Bonden som efter bara 5 minuter frågade om jag inte ville prova rida på en ko… 😳😘 och ja, hur skulle jag kunna tacka nej till ett så formidabelt erbjudande. Kan säga att det var en mycket speciell upplevelse – och att kon inte var så tam som utlovat… till och med bonden blev rent förskräckt när den började röra sig på oväntat vis och fick alla andra kor att hänga på… 😂 inget för nån med koskräck – men ska tilläggas att jag tyckte det var väldigt spännande och rätt kul. S gillar även sång och dans. Ja detta är så klart ännu ett riktigt bondekap.

Susanna, 27 år, mjölkbonde från Valdemarsvik.

Susanna är en charmig och spontan tjej som längtar efter att träffa den rätta. Hon tycker om när det händer saker runt omkring henne och söker någon att dela vardagen och spontana äventyr med. Det Susanna tycker är viktigast i en relation är ärlighet och kommunikation och massor av kärlek. När Susanna inte jobbar på gården är hon showartist i Norrköping, hon älskar att dansa, sjunga och stå på scen.

Så har vi då vår underbara hockeybonde Henrik.

Bonde nr 2 – vilken man! Han stod och grillade korv ute när jag kom, bara en sån sak. Det här är vår hockeyspelande skogsbonde. Trygg, stark, känslosam och varm. Händig – har renoverat hela huset. Så fint! 33 år. Gillar naturen, jakt och fiske och att laga god mat. Ödmjuk och djup. Vi har ätit, skrattat och pratat kärlek.

Inlägget med Henrik på min instagram @linda_lindorff fick rekordmånga likes och kommentarer. Se HÄR.

Nu är det dags ni får se framsidan av denna fin man!

Henrik, 34 år, skogsbonde från Karlshamn.

Henrik är en varm och trygg person, han längtar efter en trygg tjej som ser bortom det ytliga, med henne vill han dela en tillvaro fylld av värme och kärlek. Henrik spenderar mycket tid ute i skog och mark, jakten och hundarna är ett stort intresse. Han drömmer om att åka på jaktresa till Kirgizistan. På fritiden spelar han gärna hockey.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: