convert-13

Mitt i allt det roliga med nya bondesläppet i Bonde söker fru  kommer den tråkiga nyheten om att Marcus och Erica gjort slut. De fann varandra med stor passion under sommaren då Marcus var med för andra gången i Bonde söker fru som vår revanschbonde och de var så otroligt kära. Marcus svävade på moln och de kunde inte hålla ögon, eller händer för den delen, i från varandra. Redan från första dagen så visste Marcus att hon var speciell och de började med nattliga äventyr i ladan… Det var passionerad kärlek. Jag har aldrig sett Marcus så lycklig och helt plötligt kunde han uttrycka sig på ett sätt som var helt nytt. Han pratade känslor, visade nya sidor och framför allt – han var så sprudlande glittrande glad. Marcus träffade jag redan 2006 i Bonde söker fru och jag har sett förändringen. Jag blev så innerligt varm inombords när jag såg honom lycklig och när jag märkte hur han lärde sig nya saker om sig själv och sina känslor.

images

Nu är det slut och det var Marcus själv som tog initiativet till det. Marcus berättade det idag, att han och Erica, trots allt inte var funkade. Han älskar henne men kan inte vara ihop med henne. Jag vet precis vad han menar. Så kan kärleken också vara. De är goda vänner säger Marcus men det är klart ändå att de båda är ledsna över att det inte kunde bli allt det de drömde om. De flyttade ihop i december, jag minns den dagen så väl för Marcus skrev det till mig på sms och det var stor lycka. Därför gör det ont i mig nu. Mitt hjärta blöder.  “Jag ska leva ensam resten av mitt liv nu…” sa han. Så kan det ju kännas när det precis tagit slut och hoppet är förlorat men jag måste så klart tro att han kommer att hitta den rätta. Förhoppningsvis även Erica. Jag har i alla fall inte tappat hoppet. Marcus är en underbar man, rolig, klok, driven och väldigt duktig på det han gör. Den rätta finns där ute nånstans och snart kommer han att finna henne. Det tror jag. Det hoppas jag – av hela mitt hjärta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: