Älskade Lykke fyller 10 år idag. Lykke, alltid så omtänksam, glad och intresserad av allt och alla. Känslosam men ändå så stark. Underbara unge. Kul att fira födelsedagar och skämma bort dem man älskar – och Lykke ska vi minsann fira ordentligt!

Ja hon önskade sig bland annat jordgubbar och en stooor chokladboll 🙂

Sedan blev det skattjakt och nybakade scones. Nu skola men i eftermiddag väntar andra överraskningar. Lite bortskämd blir hon allt idag men hon är också så tacksam och visar sån glädje att det är riktigt roligt att uppvakta.

Go-kart! Så galet kul!! Första gången för flickorna och de älskade det!

Middag äter vi på Miss Voon…

Ja bästa kocken Melker Andersson, som driver Miss Voon hade ordnat så Lykke fick hänga med kockarna i köket och göra både Sashimi och hummertacos. Så härligt se henne så lycklig. Världens bästa födelsedag sa hon och ja det blev en väldigt fin dag – och det är hon värd älskade gumman vår.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: