img_5945

Nästa vecka presenterar vi årets bönder – det skulle som vanligt ha varit 8 bönder men det blir tyvärr bara 7… En av de bönder jag mött ute på gårdarna, en av våra utvalda till årets omgång av Bonde söker fru har valt att avstå. Det är så klart väldigt tråkigt, särskilt som jag tycker att han är en av de mest underbara jag mött genom åren. Så genuin och mysig, klok, uttrycksfull och med en dialekt så charmig att jag inte kunde sluta le. Jag sörjer att han valt att inte vara med. Det står i Expressen att “han är bortklippt” ur första programgrammet, och det är han –  för att han av personliga skäl inte kan medverka. Det är tråkigt – framför allt för att kvinnor som jag tror kunnat hitta kärleken här. Men nu är det så här och kvar har vi 7 lika underbara bönder – och vem vet… kanske kommer det en 8e bonde ändå framöver. Om och vem och hur det ska gå till är ännu skriver i stjärnorna, men om så blir kommer jag att välkomna den med lika stor värme och på samma villkor som de andra.

img_5887-1

På torsdag kommer ni att få möta de sju som redan nu är klara och redo – och som längtar efter att börja sin kärleksresa. De är sju ursköna bönder med charm, driv, värme och sug i blicken 🙂 Ni kommer att älskar de alla, jag lovar!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: