Imorgon är det dags för bönderna att visa upp sig i teve – då sänds första avsnittet sv Bonde söker fru och alla årets bönder presenteras på dess gårdar. Det häftiga är att flera av dem redan nu fått kärleksbrev – innan programmet sänts! Det är minsann ettvbra tecken! Och givetvis är det rätt att skriva om man redan efter att ha sett bilden och läst min beskrivning känner att det är rätt. Vi har otroligt bra bönder i år också. Kloka, passionerade, snälla, naturälskande och superheta bönder!

 

 

Två av de bönder som redan fått ett gäng brev är Simon (övre bilden) och Per! Vilket jag också kan förstå för det här är killar man lätt blir kär i. Läs mer om Simon här – och Per här. Alla de andra kan ni också läsa om på min instagram och här på bloggen.

Imorgon kl 20.00 på TV4!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: