Fick frågan om att göra Spårlöst igen för ett par veckor sedan och jag tycker väldigt mycket om det programmet. Det är ett program som betyder så mycket för så många och det gör verkligen skillnads i människors liv. Det är ett spännande, känslosamt och älskat program. Det som fått mig att tveka tidigare är minnen förknippade med havandeskapförgiftning med akut kejsarsnitt till följd….  men efter förra säsongens lyckade resa men så mycket kärlek i återföreningen är den biten avklarad. Jag har gått vidare ur den mardrömmen. Nu är det endast den enkla anledningen att det innebär så mycket tid borta från familjen. Nog klarar jag av att vara borta men jag saknar familjen otroligt mycket när jag är borta och även barnen har världens bästa pappa som utan tvekan klarar av att sköta allt själv så är det ju ännu bättre för både barnen, och Jacob, när även jag är hemma så klart. 🙂 Samtidigt är det en ynnest att få jobba med sånt man älskar och Jacob säger att jag ska ta det om jag brinner för det. Efter att sedan ha läst alla era otroligt fina och uppmuntrande kommentarer på instagram så har jag bestämt mig – jag tackar ja!

Här ser ni några av alla fina ord:

Se hela inlägget HÄR @linda_lindorff

Första resan ska mest troligt gå av stapeln redan nu i april maj… vi får pussla lite med schemat med tanke på att Bonde söker fru nu också drar igång men det löser sig. Jag vill tacka er för all uppmuntran och att ni gav mig det där sista jag behövde för att bli övertygad.

img_7451-1

Tack vare er gör jag nu en min tredje säsong av Spårlöst.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: