I måndags möttes jag och Sigrid på en restaurang i Stockholm för att prata. Sigrid och jag har aldrig träffats på det viset förut, privat och utan tv-kameror, och det kändes väldigt bra. Vi har gått igenom mycket tillsammans, och även om jag vet att det här är en otroligt ärlig och uppriktig kvinna så är det trots allt så att när kamerorna är på så kanske man inte vill berätta exakt allt… Därför var den här kvällen lite extra speciell för oss. Det var Sigrid som tog initiativet till kvällen och anledningen var att hon ville prata ut – berätta sanningen om allt och förklara sånt som ännu ute varit helt klart och utrett. Det blev en fantastisk kväll på många vis men ni må tro att jag också häpnade över mycket av det hon berättade. På många plan. Sigrid är stark, klok, passionerad, en fantastisk mamma och väldigt bra på det hon gör. Hon driver sin hästgård med allt vad det innebär, har döttrar som rider på elitnivå som hon stöttar i allt och ger all sin lediga tid och kärlek och hon bryr sig om andra. Mycket. Det hon hinner med minst är att ge sig själv kärlek och har heller inte alltid fått bara kärlek tillbaka. Visst blir hon uppvaktad, jösses jag vet nog ingen som varit med i Bonde söker fru som fått lika mycket kärlek som hon via nätet. Hon får tusentals meddelanden i veckan från män som vill ses, vill ge komplimanger och ja till och med visa upp sina mest intima delar, men hon får inte den sortens kärlek som hon längtar efter. Den hon vill ha men knappt ens vågar drömma om längre. Hon trivs bra som singel, och får massor av kärlek från sina barn och vänner, men det hon också önskar är ju så klart att träffa den rätta. Jag vill så gärna hjälpa henne och därför skriver jag också detta. Mannen i hennes liv finns ju där ute. Den trygga, levnadsglada, kloka mannen som ska ta henne med storm och älska henne för den hon är. Fina Sigrid. Jag vet att hon utan problem klarar sig själv och har ett bra liv, om än lite struligt och intensivt mellan varven, men jag önskar henne också att få bli kär igen och våga tro på drömmen om ett fint liv ihop med den mannen.

Sigrid är inte med i årets Bonde söker fru men för den skull kan jag så klart ändå fortsätta hjälpa henne med kärleken. Så, om du som läser detta känner att du vet någon som skulle kunna vara mannen i hennes liv, så tipsa honom om att skriva ett brev. Ett brev, ett bra innerligt och ärligt brev. Inga korta konstiga sms, inga sexbilder eller facebookmeddelanden, utan en vanligt hederligt brev.

Ni kan maila mig på linda.lindorff@tv4.se så ska jag personligen se till att hon får det.

I övrigt så önskar jag er en fin och kärleksfull dag! 🙂

Kram Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: