Per

Med jämna mellanrum så ringer jag redaktionen för att kolla hur det går för våra bönder  och just nu har jag banne mig rena rama kärlekspaniken. Bonden Per får för få brev! Fina underbara manliga supercharmiga Per! Vad är det som händer?!? Jag förstår inte. Per är fantastisk! Han är allt man önska i en man. Smart, snabb, rolig, eftertänksam, stark och trogen. Han pratar om kärlek så passionerat att jag blir alldeles varm inombords och har ett underbart skratt. Jag hade så kul ihop med honom! Jag skrattade så mycket – och bara en sån sak, en kille så får en att skratta. Han är händig, snickrar och bygger, har ett fint hus, städat och rent och hemtrevligt. Djurvän så klart. Dessutom är han musikalisk som få, spelar både gitarr och fiol, är med i ett band som han uppträder med.

img_8365-2

Per kom ut med fiolen på axeln när jag var där och spelade Perfect av Ed Sheeran för mig – galet begåvad är han, jag rent rös av välbehag. Ja, ni fattar ju då att jag är chockad. Jag har legat sömnlös för det här. Tänker på vad som blev sagt och inte sagt, om jag gjort något fel. För Per borde få fler brev. Förvisso räcker det med ett brev om det är det rätta men ändå. De unga bönderna får alltid mest och så är det även i år. Därför vill jag be er att ta en stund nu till att titta igen på hans porträtt. Se klippet här nedan. Se vem det här är och ta chansen. Jag lovar er att ni kommer inte att ångra det. Han är fantastisk.

https://www.tv4play.se/iframe/video/3969063
Bonden Per.

Har ni några frågor så ställ dom på min instagram @linda_lindorff och breven skickar ni till:

Tv4, Bonde söker fru, 115 79 Stockholm

Märk brevet med Per!

%d bloggers like this: