Panik och kaos denna ljuva fredagsmorgon. Kliver upp kl 05.30 för tidig avfärd mot Ronneby och inspelning med Bonde söker fru. Vår hockeybonde Henrik ska äntligen få sina kärleksbrev. Hoppar in i taxin som tar mig till Arlanda i hyfsat god tid innan avgång. Döm om min förvåning när jag kommer till incheckningen och jag inte finns med på passagerarlista…

Klockan 08.05 går planet, det vet jag, måste med för på plats väntar inte bara nervös förväntansfull bonde utan även mitt hela team. Jag ber killen i incheckningen kolla igen men icke… jag finns inte med. Känner mig som ett enda stort frågetecken. Fattar ingenting. Börjar jag kolla mailen, söker upp resedokument och biljetter – och då kommer chocken. Jag tittar på mannen som försökt hjälpa mig:

– Jag ska åka från Bromma klockan 08.10! Varför är jag här?

Han skrattar. Jag också. För alltså… hur?!?! I mitt huvud finns bara SAS Arlanda – Ronneby 08.05… men på pappret står svart på vitt BRA Bromma – Ronneby 08.10…

Klockan är nu redan 07.40 nu och jag håller på att missa båda planen. Bromma hinner jag ju så klart inte så jag springer till SAS biljettkassa. Jag berättar med lätt panik i rösten att vi ju har en bonde som väntar på sitt livs kärlek och att jag bara måste ner och dela ut breven. Kvinnan i kassan ler förstående men säger att det börjar bli lite tight med tid… Jag är nu väldigt nervös. Hon ringer gaten, tittar på mig och säger sedan med ett stort leende:

– Det kommer en till och att hon kommer springandes…:)

Billigt blev det inte, och jag fick nästan hjärtsnörpen men… jag kom iväg!! Nu ska det bara redas ut varför jag hamnade på Arlanda när jag borde varit på Bromma. 🙂 Självklart helt och hållet mitt fel men av nån anledning så hade jag ändå i min mobil skrivit upp en annan flight än den jag hade och den ändringen har helt gått mig förbi. Det känns ändå just nu rätt oviktigt. Hockeybonden kommer att få sina brev i tid och teamet behöver inte vänta i onödan på sin kära yrhöna till programlederska – det är ändå det viktigaste!

Alltså – landade precis i Ronneby och det visar sig att flyget från Bromma är rejält försenat! Så detta blev oavsett bättre! Lustigt ändå.. nån slags öde kanske det var ändå. 🙂 Eller inbyggd intuition 🙂 Haha. Henrik – nu kommer jag!

För alla er som skrivit brev och är nyfikna på hur det går finns bilder och filmklipp att se på min insta @linda_lindorff

Idag lovar jag visa bild på vår fina Henrik o hans mysiga gård!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: