Vilken lycka att se ännu en bonde gifta sig! Detta hände igår då bonden Andreas och hans Hanna gifte sig! Så otroligt vackra!

De träffades genom Bonde söker fru för två år sedan då Andreas var en av våra åtta bönder. Tjejen ni ser här, tjejen han gifte sig med igår, är den tjejen han och jag ringde under brevutdelningen! Det är så fantastiskt, och smått overkligt, varje gång det händer. Det gör mig så lycklig.

Titta bara på detta! Nog blir man genuint lycklig! Vi gör ett tv-program som gör att kärlek uppstår, folk gifter sig och barn kommer till världen. Det är banne mig sjukt coolt! Gratulera Andreas och Hanna på min insta @linda_lindorff

Och bonden fick sin fru! ❤️ Lycka, stooor lycka, är vad jag känner nu. Väldigt passande också att detta sker mitt i årets pågående brevutdelning. Man blir påmind om att detta som händer just nu förändrar vissa människor liv. Bland de brev jag nu delar ut finns garanterat nån av årets bönders stora kärlek. En fascinerande tanke, en underbar tanke!

<<<<<<<<
ill bröllopsparet ❤️

Hittills har jag delat ut brev till bland andra Henrik, Per, Andreas och Susanna… imorgon väntar bland andra Ölandsbonden Simon!

<<bunder brevutdelningen allt börjar… så möttes även dessa två. Minnen från deras bröllop förra året hittar ni HÄR Många funderingar och känslor – älskar den här tiden! Önskar er en fin kväll så ses vi imorgon – på Öland 😘.

Bilder därifrån kommer på instagram @linda_lindorff

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: