convert-12

Så kan jag äntligen avslöja att bonden Leonora kommer att vara med i årets Bonde söker fru! Leonora var ju en av våra åtta bönder förra året men då hon blev kär redan innan inspelningarna drog igång – så var hon aldrig med i Bonde söker fru på riktigt. Leonor blev ju nämligen upp över öronen förälskad i Louise…

convert-14

Vem minns väl inte den kärleksfulla och passionerade kyssen på Sundbyholms slott… så vacker och fylld av längtan. Drömmen var på väg att slå in. Louise flyttade in på gården, de förlovade sig och bokade datum i kyrkan för vigsel. De frågade mig om jag ville vara toastmaster. De verkade så säkra. Allt verkade helt perfekt. Som en saga.

convert-15.jpeg

När hösten kom vände allt och Louise lämnade gården. Det tog slut. Den vackra kärlekshistorien var plötsligt över. Här kan ni läsa det jag skrev i höstas efter att ha träffat Leonora strax efter  uppbrottet. 

convert-16

Leonora var väldigt ledsen men det här är en stark kvinna och sakta men säkert reste hon sig igen. Hon bjöd med mig på QX-galan, en rolig och för oss viktig kväll – vi pratade ut om allt. Hon berättade allt hon kände och tänkte. Visst var hon besviken att det inte blev så som hon trodde men hon ångrade inget. Hennes känslor var äkta, det hon kände var kärlek och hon blev helt förblindad och fullkomligt berusad av förälskelse. Vi pratade om framtiden och hoppet fanns så klart ännu där. Hoppet om att någon gång i livet hitta den rätta.

img_6057-2

Leonora är innerlig, passionerad, positiv och stark. Lite naiv ibland när det kommer till kärlek men det tycket jag ändå är ett tecken på romantik. 🙂 Leonora längtar, hon drömmer, hon vill så otroligt gärna hitta den rätta. Hon hoppade av förra året för att hon trodde hon funnit sitt livs kärlek – men bara ett halvår senare var hon singel igen. Än en gång, hon ångrar inte att hon lät sig svepas med och bli kär, men faktum kvarstår – det blev inte rätt. Nu får hon chansen igen.

img_6296

Jag kan inte avslöja än varför hon är med när vi ju egentligen redan har våra åtta bönder klara men hon ska vara med – och den här gången hela vägen. Leonora är årets revanschbonde och nu ska jag göra allt jag kan för att även hon ska hitta kärleken. Den stora kärleken.

img_5051

Därför vill jag uppmana er redan nu att om ni känner er manade, eller känner någon som ni tror skulle passa Leonora – att skicka kärleksbrev! Ta chansen. Den här kvinnan är unik och väldigt vacker både utanpå och inuti.

img_5968

Skicka era brev till:

Tv4

Bonde söker fru

115 79 Stockholm

Märk kuvertet Leonora och skicka med en bild på dig själv, eller rörligt.

Lycka till nu. Har ni några frågor så gå in på min instagram @linda_lindorff och skriv era frågor där.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: