convert-16

Förra veckan kunde jag avslöja att bonden Leonora kommer tillbaka i Bonde söker fru – hon får en andra chans. De flesta tog emot nyheten med stor glädje och önskade henne lycka till. Sedan var det förstås också en del som ifrågasatte det och undrade varför. På mitt instagram kom kommentar som menade att Leonora ju redan fått sin chans… att hon brutit mot reglerna förra året då hon hoppade av… att hon bara vill vara med för att synas… borde vi inte presentera någon helt ny istället…

convert-14

Så därför skriver jag nu detta. För det första. Att man hoppar av Bonde söker fru för att man blir kär är enligt mig inget regelbrott man bör straffas för. Leonora följde sitt hjärta, hon blev kär och då ville hon inte fortsätta med Bonde söker fru. Så klart, jag hade inte heller tillåtit det efter som det ju inte vore ärligt mot de som skrivit till henne. Är man kär kan man inte dejta andra och hålla på att låtsas. Men kärleken till Louise höll inte och relationen tog slut.

convert-12

Nu får hon en andra chans men viktigt att veta att är hon inte tar någon annans plats. Vi ville ge en extra bonde chansen av en anledning jag inte gå in på men vad jag kan säga är att det inte beror på något tråkigt eller dåligt… Eftersom presentationsprogrammet av våra åtta bönder redan visats och vi nu också kommit så långt att jag delat ut breven så är det väldigt svårt att plocka in en helt ny bonde som ingen känner till. Bonden behöver ju få in ett gäng kärleksbrev för att kunna gå vidare i dejtandet och det är rätt svårt om folk inte vet vem man är, vad man söker eller drömmer om. Man skriver ju inte kärleksbrev till vem som helst, man vill tänka igenom det och känna efter, och framför allt vill man veta vem det är man skriver till. Så att få in passande bra kärleksbrev till ett helt okänt bondeansikte på bara några dagar, utan att ha kunnat ge bonden en riktig presentation på tv, är svårt. Och förutsättningarna för den bonden således inte så kul. Men en bonde som redan varit med på ett hörn, en bonde som Leonora som förra året hann bli presenterad och därefter varit med lite här och där i media, den bonden är det lättare för. Vi har redan fått in tillräckligt många för henne intressant brev för att det nu ska vara görbart för henne. Detta är alltså en del av förklaringen. Vi vill kunna ge goda förutsättningar för de bönder vi erbjuder hjälp i jakten på kärlek.

Leonora i sin tur tackade ja till att vara med eftersom hon vet att det finns en stor chans till att hitta någon. Förra året var hon lite för ivrig, det har hon lovat att inte vara i år. Den här gången ska alla som skriver till henne få samma förutsättningar. Hon ska läsa breven och bjuda in. Dejta på Bonde söker fru-vis i hopp om att bli kär och hitta sitt livs stora kärlek. Nu ska hon ge detta chansen och gå hela vägen.

Leonora är en fantastiskt kvinna, rolig, stark, klok, positiv och passionerad och hon förtjänar en andra chans. Förra året fick bonden Markus en andra chans. I år är det Leonoras tur.

img_5913-1

Jag önskar så klart att ge alla mina bönder en andra chans och vill alltid göra allt för dem alla. I år ser uppställningen ut så här. Nästa år kanske nån annan får en andra chans. Hur som helst hoppas jag att ni ska kunna glädjas med alla våra bönder – både ny och gamla. Kärleken är det finaste som finns och nog är det väl härligt att kunna ge ett brustet hjärta hopp och att igen kunna slå ett par dubbelslag av ren förälskelse. 🙂

Redan i helgen drar inspelningarna igång på Sundbyholms slott med speed dejt och allt va det innebär. Jag längtar så mycket. Ni kan hänga med bakom kulisserna på min insta @linda_lindorff så får ni se allt från nervösa förväntansfulla bönder till pressfotograferingar och en piffig och förväntansfull programledare 🙂

Vi ses och hörs! håll tummarna nu för att våra bönder hittar kärleken i år och var med att sprida kärlek till varandra.

Ge kärlek inte skit.

puss! Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: