Tiden för breven gick ut för mer än en vecka sedan och nu är alla brev utdelade och böndernas favoriter kontaktade. De allra flesta…

Men så plötsligt igår var det en tjej som skrev till mig och frågade om det ännu var möjligt att skriva brev. Egentligen är det ju inte det – redan på söndag börjar ju inspelningarna på slottet! Alla tjejer som ska dit är redan kontaktade och klara. Men så fick jag den där speciella känslan… att just hon är den rätta. Det går ju inte att säga nej…

Kärleken måste alltid få alla tänkbara chanser! Så är det bara! Tack och lov jobbar jag också med världens bästa människor – som i detta fall alla håller med. Klart bonden ska få hennes brev!

Det är just sånt här som gör Bonde söker fru så speciellt. Det är verkligen så mycket mer än ett tv-program. Kärleken som uppstår förändrar folks liv. Det vet ni som ser programmet och det vet vi som jobbar med det. Just därför måste man kunna tänja på regler och gå över vissa gränser i hopp om att ge kärleken största möjliga chans. Det strular till det ibland och gör det hela väldigt mycket jobbigare på många vis men belöningen är också det finaste tänkbara – förälskelse!

På söndag drar vi igång inspelningarna på slottet och spänningen och böndernas förväntan är så stor! Vi har en underbar tid framför oss!

Har ni några frågor så gå gärna in på min instagram @linda_lindorff och skriv dom där så svarar jag i den mån jag kan.

Kram! L

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: