img_8357

Nu ska ni få höra på skvaller… vi spelar ju just nu in Bonde söker fru och det är så intensivt så jag ibland glömmer bort att skriva om allt. Hur som helst så kan jag nu meddela att det i år går hett till – så hett att det blivit kyssar redan på gruppdejten! Jag kan faktiskt inte minnas att det hänt nånsin. Pussar har vi ju haft förstås, lite oskyldigt och mest så där vänskapligt. Till exempel Sebastian hade ju en puss som första pris till den som vann hans femkamp… men nu pratar jag alltså en riktig kyss. En sån man ger nån man är förtjust i. Nyfiken på. Attraherad av. Jag tycker det är så häftigt att det kan hända så tidigt! Att man redan på andra dejten, som är en gruppdejt, smyger iväg och får sån feeling att man kysser varandra… och då ska tilläggas att första dejten är en speeddejt på endast fem minuter. 🙂 Förstå att det är känns hett då. Nu har vi förstås väldigt heta bönder i år, glödheta, och det gör ju inte saken sämre att vädret är hett också. Folk är helt enkelt mer benägna att flörta och gå loss när det är soligt och varmt.

Sedan har jag även märkt att det här med att det lite förbjudna, smygandet är något som också många går igång på. Kanske ingen nyhet men ändå nåt jag reagerat på. Det är helt enkelt spännande att smyga iväg med nån, veta att man kanske inte borde och riskera att bli påkommen. Som nån sa till mig “det var så spännande att bena knappt bar, de blev som överkokt spaghetti…”  🙂

Ja jag älskar det ju som den romantiksucker jag är. Kärleken må komma i alla olika formen och konstellationer, så länge den inte sårar andra så älskar jag den!

Hör av er med frågor till mig på insta @linda_lindorff

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: