På väg hem från inspelning av Bonde söker fru, trött men ändå glad. Har precis pratat med bonden Stefan Hildingsson från Hassela och det kändes bra att höra att han mår okej.

Det var bara ett par månader sen han separerade från Hanna och det var så klart oerhört tråkigt att höra. Han var ledsen och därav även jag. Stefan och Hanna var ändå ett par jag verkligen trodde på. Så stark kärlek, så mycket passion och en övertygade känsla om att de skulle vara för evigt. Nu blev det inte så och livet går vidare. Vi pratade om hur allt var nu och förändringarna har redan kommit till gården. Då Hanna flyttade ut kändes plötsligt huset för stort och det påminde för mycket om deras nu försvunna tid och kärlek, så Stefan flyttade också ut. För att istället flytta in i Hannas frisörsalong. De byggde den i ett av de gamla husen som stod tomma på gården när Hanna bodde där och Hanna drev sedan sin frisörsalong framgångsrikt med många kunder. Efter att den stått tom nu ett tag bestämde sig Stefan för att flytta dit. Så ja nu bor han i frisörsalongen 🙂

Så det kan bli. Jag är själv fortfarande sorgsen över uppbrottet men jag har pratat med Stefan flera gånger och vet att det var genomtänkt och det för honom enda rätta. Jag hoppas de båda hittar lyckan på annat håll och att det reder sig till slut. Stefan känns ändå både stark och glad. Det gör mig hoppfull. Även om han nu bor i Hannas frisörsalong…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: