img_6296-2Just nu är vi inne i slutskedet i Bonde söker fru. Vi spelar in parallellt på två gårdar och det är mycket som händer med team på plats från tidig morgon till sen kväll. Samtidigt pågår ett mycket spännande fotbolls-vm där Sverige imorgon spelar avgörande match mot Schweiz. Tanken var att jag skulle hålla i ett val hos en av våra bönder imorgoneftermiddag men det kommer nu inte att ske. Av hänsyn till alla – teamen, bonden, brevskrivarna… så ändrar vi i planeringen och gör ett uppehåll i inspelningen under matchen. Inte bara det. Scheman ändras, tågblijetter ombokas och val tidigareläggs.

Jag tycker detta är beundransvärt gjort av producent Maria Filippova. och vår bonderedaktion. Så juste gjort mot alla medarbetare och alla som så klart vill se Sverige gå vidare imorgon. Bonden och hans tjejer vill ju också se – alla vill se! Så kärleken får helt enkelt ta en liten paus. 🙂

Älskar att alla dessa härliga människor också får se Sverige spela! Krasst kan man ju säga att kärleken så klart alltid vinner över allt, även en viktigt VM-match, men fotbollen är också full av passion och starka känslor så detta kommer bli en positiv boost även då det gäller bondekärleken. Givetvis ska vi också ha ett avgörande val på gården, bara inte just då Sverige spelar…

Själv kommer jag sitta på tåget hem då Sverige spelar vilket så klart är trist MEN som gammal medarbetare på Radiosporten vet jag ju vilket otroligt bra jobb de gör så för mig blir det till att njuta av åttondelsfinalen i radio. Det är också spännande! Tror dessutom att jag hinner hem till sista kvarten så jag är nöjd ändå. Nu håller vi tummarna för att kärleken fortsätter att spira och så klart att Sverige går vidare!

Välkommen också alla nya vänner på instagram @linda_lindorff kul att vi nu är så många.

Kram och trevlig kväll!

Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: