Imorgon är vår sista dag med Bonde söker fru och Kärlek åt alla och jag kan redan nu avslöja att vi har kyssrekord i Bonde söker fru! 💋💋💋 Under mina 13 år som programledare har jag aldrig varit med om en säsong med så mycket kyssande – och det började redan på gruppdejterna på Sundbyholms slott! Nu när vi är klar med alla bönder i både BSF och Kärlek åt alla så kan jag konstatera att det är ett rekordår kyssmässigt och det är väl härligt! Förstå vad mycket kärlek och romantik ni har att se fram emot i höst! Ni kommer få se pussar och kyssar i alla möjliga, och omöjliga, konstellationer. Vissa mer eldiga än andra men alla med ett innerligt och ärligt försök att hitta rätt på väg mot kärleken. Och vet ni vad – vissa hittar den! Japp vi får kärlek, riktigt skön vacker himlastormande kärlek! Jag är så glad. Bättre start på sommaren kunde jag inte fått. Lycka ❤️❤️❤️❤️ Varför försaka en enda liten stilla kyss, den kyssen kommer kanske aldrig tillbaka… 😘 #bondesökerfru #kärlek #kyssar

Ett inlägg delat av Linda Lindorff (@linda_lindorff) Ja nog är det passande för en dag som denna att kunna konstatera att vi i år har slagit kyssrekord i Bonde söker fru. (Bilden syns av nån anledning inte men på instagram @linda_lindorff ser ni både blider och kommentarer. )

img_8539

Ingen säsong är den andra lik men det som skiljer denna markant från tidigare år är hettan. Vädret har gjort att blodet kokar på nåt vis och på vissa håll har överhettade kroppar tappat förnuftet på ett väldigt överraskande och härligt vis. Utan att tänka på det sliter man av sig tröjan och jobbar i bar överkropp. Kysser nån utan att tänka efter för huvudet kokar och hjärnan står still. Väldigt spontant och hett.

Härligt ändå att det finns nåt som heter Internationella kyssdagen också må jag säga – klart kyssar ska firas! Finns det nåt bättre sätt att känna och få visa kärlek på. Älskar kyssar!

Sista dagen på inspelning idag och det är slutval. Kommer bli både tårar och kyssar har jag en känsla av. Förhoppningsvis också kärlek!

Ha en underbar dag och glöm inte kyssas lite extra 🙂

Puss på er!

Ps måste ändå säga att jag alltid skrattar när jag läser Tramsfrans

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: